+36 20 595 3233 [email protected]

VEZETŐI PROFIL 360 FOKOS

Kinek ajánljuk: Olyan kulcsemberek és vezetők részére, akik szeretnének visszajelzést kapni munkájukról; vezetői utódok kiválasztásának megsegítésére; képzési-fejlesztési projektek előtt az igények és célterületek feltérképezésére.

A program eredményeképpen: a profilból kapott visszajelzések alapján a felmérésben részt vevők kiegyensúlyozottan és hatékonyan tudnak javítani személyes és vezetői képességeiken. A Profil feldolgozása során akciótervet készítenek, mely követésével folyamatos és fókuszált erőfeszítések árán csapatuk kiváló vezetőivé vagy tagjaivá válhatnak. 

 

Az AGORA 360°-os profiljai abban nyújtanak segítséget a szervezeteknek, hogy kulcsembereik a kiváló munkához nélkülözhetetlen visszajelzéshez juthassanak – amennyiben élnek a 360°-os visszajelzés lehetőségével. 

A profilok 360°-os jellege azt jelenti, hogy a résztvevők először saját magukat értékelik, majd felkérik közvetlen vezetőiket (egy vagy több személyt), csapatuk tagjait (2-7 fő) és velük egy szinten levő kollégáikat (2-7 fő), hogy ők is értékeljék a munkájukat. A válaszadók számára az online kitöltő rendszer teljes anonimitást biztosít – az értékelt személy csak a zárt rendszer által végzett összesítés százalékos eredményét kapja meg, az egyéni megjegyzések, pontszámok nem visszakövethetőek. A kérdésekre emiatt is nyugodtan adhatnak nyílt, őszinte válaszokat. 

Az értékelések eredményéről egy kb. 15 oldalas összesített Profil készül. Ennek feldolgozásában tanácsadóink, trénereink tudnak segíteni a 360°-os felmérésben részt vevőknek – egyénenként egy minimum 4 órás visszajelzés keretében.

Példák eddigi munkáinkra: vezetői 360°-os profil, értékesítés-fejlesztést megelőző egyéni kompetenciák feltérképezése, egyéni kompetencia-térképek felvétele.

Az egyes eszközök finomhangolását partnereinkkel együtt végezzük el – minden esetben a szervezetre és a felmérésben részt vevő személyek igényeire szabva.

DalaDani 700px

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

DalaDani

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075