+36 20 595 3233 [email protected]

PROJEKTSZERŰ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Kinek ajánljuk

Azoknak ajánljuk, akik kevéstapasztalattal rendelkeznek egy adott területen, mégis már első alkalommal sikerrel akarnak elvégezni egy új feladatot.  

 

A program témái

A stakeholder elemzés, a konfliktuskezelés, a különböző motivációs eszközök és stratégiák segítenek magunk mellé állítani másokat, vagy legalább időlegesen semlegesíteni a kerékkötőket.

A szakasztervezés, a mérföldkövek kijelölése segít a bonyolult, komplex projektek tagolásában, tervezésében, segít összehangolni a feladatot kiadó megbízó, és az azt elvégző megbízott érdekeit.

 

A program eredményeképp

A résztvevők megismerik a projektszerű működés előnyeit, a használható eszköztárat, és azokat a soft módszereket, amelyekkel hatékonyabban lehet a kollégákat együttműködésre késztetni.

Tóth Zoltán

Kutatóbiológus, az AGORA Oktatási Intézet PM üzletágvezetője, az IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre).

Egyedülálló gyakorlati tapasztalatát gyógyszergyári projektekben projektmenedzserként, majd több projektet összefogó osztály- és főosztályvezetőként, PMO vezetőként, program és portfóliómenedzserként szerezte. Azon kevés magyarországi projektmenedzsment tanácsadók, trénerek egyike, akinek gyakorlati tudása több milliárd forint költségvetésű projektekben, oktatói tapasztalata pedig az akadémiai igényességgel és szenvedéllyel végzett több mint 21 éves munkájában mérettetett meg.

toth_zoltan

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

toth_zoltan

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075