+36 20 595 3233 info@agoraintezet.hu

KOMMUNIKÁCIÓ ÉRTÉKESÍTŐKNEK

Mely munkatársaiknak ajánljuk

Mindazoknak, akik a szervezeten belül értékesítési munkát végeznek: akár a sales tevékenység háttéranyagain dolgozóknak, akár az ügyfelekkel személyesen, vagy telefonon érintkezőknek.
A program eredményeképp: a munkatársak rendelkezni fognak az eredményes és sikeres értékesítéshez szükséges összes készséggel annak érdekében, hogy a szervezet értékesítéssel kapcsolatos stratégiai terveit képesek legyenek valóra váltani.

A képzés során az első benyomás szerepétől, a bizalom megszerzésén keresztül a partnerek igényeinek feltérképezése és kulturált kiszolgálás összetevői, majd a tartós, törzsvásárlói kapcsolat kiépítésének alapvető lépései kerülnek feldolgozásra. Az elméleti alapvetést csoportmunka, video feedback-es szituációs játékok és egyéni feladatok egészítik ki.

Az értékesítés szakaszaiban való gyakorlati jártasság elősegítése az alábbi mérföldkövek részletes, interaktív elemzésével történik:

· Kapcsolatfelvétel (önismeret, kommunikáció hitelessége, megszólítás, gyakorlati kérdezéstechnikák)
· Igényfeltárás (tölcsértechnika, szervezetre szabott optimális know-how kézikönyv szerkesztése)
· Termék/szolgáltatás ajánlása (ár-kérdés, a termék jellemzőinek átalakítása szolgáltatási előnyökké)
· Ellenvetések kezelése (a termékkel/szolgáltatással kapcsolatos ellenvetések okainak elemzése)
· Lezárás (a vásárlási szándék jelei, mint potenciális siker, alternatív lezárási technika)
· Öngyilkos szavak, kifejezések (mit nem szabad kiejteni, mit lehet helyette).

A résztvevők által hozott szituációkon keresztül sajátítjuk el a helyes viselkedést a legnehezebb és legkellemetlenebb értékesítési helyzetekben is.
A résztvevőkkel közösen állapítjuk meg, melyek azok a tevékenységek, amelyek kitartó gyakorlásával a legnagyobb eredményeket lesznek képesek elérni; valamint hogy milyen eredmény-és sikerokozó mérőszámokat használhatnak a csapat teljesítményének mérésére.
A tréning célja, hogy a résztvevők elsajátítsák, s tudatosan használják a tanult technikákat a hatékony értékesítés témakörében, ezáltal cégük eredményességét elősegítsék, személyes sikereiket megalapozzák.

Dala Dániel

Szakmai igazgató

Dala Dániel

Szakmai igazgató

Minden jog fenntartva. © 2021 AGORA Oktatási Intézet Kft.