+36 20 595 3233 [email protected]

ÍGY DOLGOZUNK

Az AGORA Oktatási Intézet Kft. szervezetek, vállalatok, testületek, együttműködő csoportok számára nyújtja szolgáltatásait.

Minden tevékenységünk középpontjában az áll, hogy vevőinket, partnereinket hozzásegítsük saját missziójuk, feladataik teljesítéséhez.

Hisszük és valljuk, hogy megrendelőinkkel együtt közös érdekünk a leghatékonyabban megvalósuló szolgáltatásnyújtás. Felvállaljuk a vevői igények szakmai alapon nyugvó pontosítását, a megfogalmazott igények újragondolásával, szakmai teljesíthetőségének elemzésével. Felelősséget vállalunk azért, hogy a szervezetünk által javasolt megoldások mérhetőek és sikeresek. Ennek bizonyítékául nem csak az aktív szolgáltatási tevékenységben tartunk kapcsolatot partnereinkkel, hanem utókövetést is hozzárendelünk szolgáltatásainkhoz.

A szolgáltatások elvárt minőségű kivitelezése elképzelhetetlen vevőink, partnereink aktív közreműködése nélkül. Szolgáltatási tevékenységünk jellemzője a folyamatközi konzultáció és értékelés, a részeredmények azonosítása. Munkánk során arra törekedünk, hogy vevőink csoportját, szervezetét tanulói szervezetté tegyük, az egyszer megválaszolt probléma ne jelenhessen meg újra a szervezet életében.

Képzéseink megvalósításánál minden esetben a legkorszerűbb, nemzetközi forrásokat is igénybe véve építjük azok szakmai tartalmát. A kidolgozott tananyagok, képzési segédanyagok fejlesztésénél a „legjobb gyakorlat” elvét alkalmazzuk.

Szervezeti működésünkkel nem csak vevőink, hanem munkatársaink számára is biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődést. Elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos önreflexiót, önértékelést, önképzést, a közvetlen munkatársak közti kommunikációt illetve a levont konzekvenciák beépítését a mindennapi munkafolyamatokba szervezeti és szakmai kérdések terén egyaránt. Kollégáink felé ugyanazt a lojalitást és szervezeti értékrendszert képviseljük, mint vevőink felé, ezzel is törekedve a hiteles szervezeti működésre. Munkatársaink fejlődése, előre haladása tekintetében a vevőinkkel kapcsolatban meghatározott elveket érvényesítjük.

Az AGORA Oktatási Intézet Kft. elkötelezett a jogszabályi követelmények teljesítésében. Az általunk működtetett minőségirányítási rendszer figyelembe veszi a mindenkori jogszabályi előírásokat, követi a változásokat és ezeket alkalmazza folyamatainak működtetése, illetve tervdokumentumainak elkészítése során. Az évenkénti felülvizsgálat eredményei, tapasztalatai alapján felülvizsgáljuk minőségpolitikánkat, aktualizáljuk minőségirányítási rendszerünket, meghatározzuk minőségcéljainkat, fejlesztjük a szolgáltatások biztosításához szükséges személyi és tárgyi feltételeket, a megvalósításra szánt képzési programokat és tananyagokat.

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075