+36 20 595 3233 [email protected]

A GINOP PLUSZ-3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat II. ütemének beadási határidejét 2023. július 31-ig meghosszabbították.

A GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat támogatási lehetősége egész Magyarország területén elérhető, beleértve Budapestet is. A pályázók köre a mikro-, kis- és középvállalkozásokon kívül a nagyvállalatokat is magában foglalja.

Ez a lehetőség azon vállalkozások számára kínál támogatást, akik a kompetenciáik fejlesztésére, idegen nyelvi és IKT képzésekre, illetve szakmai ismeretekre irányuló képzésekre szeretnének forrásokat szerezni. A támogatási összeg mikro-, kis- és középvállalkozások esetén 75 millió Ft, míg nagyvállalatok számára legfeljebb 150 millió Ft lehet.

GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázat részletei

A GINOP Plusz 3.2.1-21-es program célja a vállalkozások segítése a munkaerő-képzésben és fejlesztésben, hogy növeljék versenyképességüket és eredményességüket. A támogatás képzési költségre, bértámogatásra, projekt-előkészítés, projektmenedzsment és szakmai megvalósítói költségekre igényelhető.
A pályázatról a pontos részleteket, lehetőségeket mindenki számára érthető magyarázattal itt találja.

Legyen az AGORA Intézet az Ön pályázati együttműködő partnere! A teljes pályázat kockázatmentes, hiszen sikerdíjas konstrukcióval várjuk, elkészítjük a cégre szabott komplex képzési tervet és a teljes pályázati adminisztrációt vállaljuk!

Miért éri meg most pályáznia?

1. Magyarország teljes területén működő mikro-, kis-, és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok is igényelhetik, beleértve a Budapesten működő vállalkozásokat is!
2. A támogatás mértéke nagyvállalatoknál 50%, középvállalat számára 60%, mikro- és kisvállalkozások esetében pedig 70%.
3. Megtöbbszörözheti a pályázat nyújtotta előnyöket, amennyiben több, hasonló tevékenységet ellátó vállalattal jelentkezik.
4. Összességében egy kisvállalkozásnak akár 0-ra vagy plusz bevételre is kijöhet egy képzés pályázati megvalósításban.
5. A pályázat bizonyos mértékig a képzés alatt kieső munkabért is fedezi.
6. Nagyvállalatok esetében a piaci tréningdíjhoz képest a harmadába kerülhetnek a fejlesztések.

0% kockázat, 100%-os pályázati siker

Biztosítsa munkatársai továbbképzését a 14 évnyi tapasztalattal és 100%-os sikerességi aránnyal rendelkező AGORA Intézetnél. Ismerje meg a részleteket 2 perc alatt, és kérje ingyenes jogosultságfelmérésünket! »

Bonyolult jogi fogalmak helyett érthető magyarázat

A 2023. július 31-ig meghosszabbított GINOP Plusz 3.2.1-21-es pályázat nyújtotta lehetőségekről és praktikus tudnivalókról Kaiser Esztert, az AGORA Intézet ügyvezetőjét, pályázati szakértőjét kérdezte a HR Portál. A részletes információkról szóló interjút itt olvashatja el »

További információk a GINOP Plusz 3.2.1-21-es munkahelyi képzések támogatása pályázatról

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című GINOP Plusz-3.2.1-21-es kiemelt projekt felhívásáról a hivatalos közleményt itt találja.

Az AGORA Intézetről

Első helyen állunk Magyarország közel 100 tréning- és tanácsadócége között szakmai tudásunkkal az IFKA független minősítési rendszere alapján »

Tagjai vagyunk az ország 13 vezető tréningcégét tömörítő Tréning Kerekasztalnak, mely a hazai felnőttképző iparág legrangosabb szakmai fóruma.

Az elmúlt 14 év alatt minden partnerünk pozitív pályázati elbírálásban részesült. A pályázat megírását, a képzési igények felmérését, a képzések lebonyolítását is ellátjuk. Cége igényeinek megfelelően testreszabott tervet dolgozunk ki képzéseink közül. Amennyiben minket választ, kizárólag sikerdíjat számolunk fel »

Képzéseink szakmai tartalmát személyre szabottan, a legkorszerűbb, eredményorientált, nemzetközi tudásbázisra építve állítjuk össze. A kidolgozott tananyagok, képzési segédanyagok fejlesztésénél a „legjobb gyakorlat” elvét alkalmazzuk.

Kizárólag személyre szabott, egyéni fejlesztési tervekkel dolgozunk.

20 trénerből, tanácsadóból, coach-ból álló belsős csapatunk 5-30 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és kizárólagosan az AGORA Intézetnek dolgozik. Így garantáljuk az egységes szakmai megvalósítást, valamint a szervezetnél egyidőben, párhuzamosan megtartott, azonos és magas minőségű tréningek kivitelezését.

Gyakorlati tudásunkat ügyfeleinken túl megosztjuk a legnagyobb hazai HR szakportál, a hrportal.hu olvasóival is. Szakmai partnerként a HR vezetőket leginkább érdeklő kérdésekről adunk interjúkat, készítünk adásokat, segítve a HR területen dolgozó szakemberek munkáját. Kattintson ide az eddig megjelent tartalmakért »