+36 20 595 3233 [email protected]

Igazán megtisztelő, hogy szervezet- és vezetőfejlesztésben a legjobbak lettünk. Ugyanis első helyen állunk Magyarország közel 100 tréning és tanácsadó cége között az IFKA független minősítési rendszere alapján. Az IFKA objektív szempontok alapján (például referenciák, szakemberek, árbevétel) rangsorolja a szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztést végző tanácsadó vállalkozásokat, listájukon 96 ponttal kerültünk az élre. A kizárólag szakmai alapon értékelt minőség és tudás igazán pozitív visszajelzés az AGORA Intézet 14 éves munkájára.

A szakértői szolgáltatásokat nyújtó minősített vállalkozások közül nem csak a saját szakterületünkön állunk első helyen, hanem 96 ponttal vezetjük a szakértő tanácsadók összesített listáját is.

Tudjuk, hogy a szaktudás helyett a készség lett a termelési hatékonyságot leginkább befolyásoló jellemző, melyekhez komoly segítséget nyújtanak a jelenleg is hozzáférhető pályázati támogatások. Tanácsadás uniós programokban kizárólag a vali.hu weboldalon közzétett minősített szakértők listáján szereplő, az IFKA (Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.) által megkülönböztetés-mentes módon kiválasztott, minősített szolgáltatóktól vehetők igénybe. Az értékelés olyan objektív kritériumok és szakértői értékelés alapján történik, ami láthatóvá teszi a vállalkozások számára, hogy pontosan milyen kompetenciákkal rendelkezik az adott szakértői szolgáltató. Vizsgálják az adott tanácsadó cégnél dolgozó szakértők tapasztalatát, végzettségeiket, a cég piaci múltját, de azt is, mennyire megbízható, milyen referenciákkal rendelkezik.

Több, mint 30 000 ember, 1 000 felsővezető, számos nagyvállalat, kis- és középvállalkozás sikerén dolgoztunk az elmúlt években. Kizárólag a kézzelfogható, mérhető eredményeket tekintjük sikernek, melyeket konkrét szervezeti, vezetői igényekre reagálva, személyre szabottan valósítunk meg.

Köszönjük minden jelenlegi és jövőbeni partnerünknek, ha vállalati képzéseihez, tanácsadáshoz az AGORA Intézetet választja!