+36 20 595 3233 [email protected]

ÉLMÉNYEKEN ALAPULÓ CSAPATÉPÍTÉS

Kinek ajánljuk

A csapatszellem kialakítása és megerősítése nem csak az újonnan alakult teamek és szervezeti egységek kiváltsága! A rendszeres vérfrissítés igénye bizony megalapozottan lép fel a már „összeszokott” és régi felállásban működő csoportok körében is – a nem szűnő kihívások, szervezeti átalakítások időről időre meggyengítik és próbára teszik a közösen dolgozókat. Az emberi értékeket pártoló, hosszútávon és felelősen gondolkodó vezetők jelentkezését várjuk!
A program eredményeképp az egyes részterületeken dolgozó munkatársak jobban megismerik egymást, teret és időt kapva a bizalom elmélyülésére. Hatására kimutathatóan csökken a fluktuáció, miközben képes növelni a munkatársak elkötelezettségét a szervezet iránt, és nem utolsósorban nagyban hozzájárul a munkahelyi légkör kellemesebbé tételéhez/optimalizáláshoz.

Az együttműködés-fejlesztéshez számos különféle módszert ajánlunk amellett, hogy az Ön csapatára is személyre szabottan, egyedi igények alapján tudjuk továbbalakítani a programot. Más eszköztárral dolgozunk, ha a cél elsősorban az élményszerzés – ebben az esetben népszerű indoor illetve outdoor tréningjeinket kínáljunk a legváltozatosabb helyszínekkel, melyek alapvetően a résztvevők aktivitására, a csoporttagok egymásra hangolódására épülnek.
Amikor a hangsúly a dinamikus, közös tanulásra helyeződik: a sokszínű, de végig a csoport szükségleteire szabott, új ötletekre inspiráló, tapasztalatokat nyújtó és önismeretet elősegítő feladataink folyamatosan aktivizálják, mozgásban tartják a csoportot. Eközben a közösen átélt élmények, legyőzött kihívások a trénerek gondos szakmai irányításának köszönhetően egyedi módon összekovácsolják a csapatot.
A speciális, szervezetre szabott igények szerint kihívás lehet egy izgalmas kalandtúra, de akár egy óvoda kifestése, játszóterének kialakítása is.

DalaDani 700px

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

DalaDani

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075