+36 20 595 3233 [email protected]

A VEZETŐI VISSZAJELZÉS 

Kinek ajánljuk

Azoknak a vezetőknek (felső-, közép és/vagy operatív), termelésvezetőknek, supervisoroknak, akik irányítása alatt erős időnyomás és terhelés alatt, magas minőségi elvárás mellett kell dolgozni. Ahol fontos, hogy az emberi mulasztásból eredő hibák minimalizálódjanak. Akik számára fontos, hogy a csapatuk nagyobb felelősségvállalás mellett, eredményesebben dolgozzon. Akiktől nagy nyomás és terhelés mellett várják el az eredményt. Ajánljuk azoknak akik úgy érzik, hogy egy munka akkor van elvégezve, ha saját maguk végzik, de azoknak is, akik tudatosan szeretnék kivonni magukat az operatív ügyekből és felszabadult energiáikat magasabb szintű feladatok szolgálatába állítani.

A vezetői munka sarkalatos pontja, hogy a beosztotti teljesítményváltozást, visszaesést a vezető észreveszi-e, majd ezt követően hogyan jelzi észrevételeit a munkatárs felé. A tréning során megismerik a résztvevők az ad hoc és a tervezett helyzetekben történő visszajelzések (szakmai coaching), valamint a teljesítményértékelő beszélgetések szabályait, lépéseit, majd saját helyzetekben gyakorolva sajátítják el végrehajtásukat

A program témái

  • Milyen célok valósíthatók meg megfelelő visszajelzéssel?
  • A visszajelzések fajtái, hatásai
  • Különbség a coaching és a coaching szemléletű vezetés között
  • Teljesítménymenedzsment coaching szemléletben
  • A teljes fejlesztési folyamat és a tervezett, nyomonkövető beszélgetések
  • A kérdések és a meghallgatás
  • Visszajelzés növekvő és csökkenő teljesítés esetén
  • A fejlődés nyomonkövetése
  • Ad hoc visszajelzések helye, szerepe és módja
  • A fejlesztési folyamat zárása, új folyamat indítása

A program eredményeképpen a résztvevők

Képessé válnak munkatársaik teljesítményét rendszerben látni, a fejlődési utat közösen megalkotni, ennek megfelelően fejlődési célokat kitűzni és a közösen meghatározott fejlődési úton kollégáikat eredményesen végig vezetni. Megértik, hogy mit okoznak azzal, ha nem adnak visszajelzést. Megtanulják, hogy adjanak ösztönző visszajelzést csökkenő teljesítés esetén akár tervezetten, akár ad hoc módon úgy, hogy annak súlya legyen. Gyakorlatot szereznek a teljesítmény növelése érdekében megfogalmazott megrovások és a jó teljesítményt elismerő visszajelzések adásában.

Almási Gábor

Senior tréner-tanácsadó

AlmasiGabor 700 px

Almási Gábor

Ügyvezető igazgató

AlmasiGabor 700 px

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075