Simon Alexandra

Simon Alexandra

Képzési asszisztens

[email protected]
+36 20 595 32 33

Úgy tartom, hogy külön-külön sem az egyén, sem a rendszer, sem a konkrét helyzet nem megérthető anélkül, hogy együtt akarnánk mindhármat megérteni.

Simon Alexandra fő szerepe képzési asszisztensként a tréningek zökkenőmentes előkészítése és dokumentálása, a teljes folyamatot érintő részfeladatok ellátása - a tréningeszközök beszerzésétől az ügyfelekkel és trénerekkel való kapcsolattartáson át a képzési adminisztráció és belső nyilvántartások kezeléséig. Munkája során nagy hangsúlyt fektet a precíz és hatékony szervezésre, a részletek figyelmes kezelésére, valamint a gördülékeny kommunikációra mind az ügyfeleinkkel, mind a munkatársaival.

Két évig szociológiát tanult az ELTE-n, ahol alapos tudást szerzett az emberek viselkedésének és társadalmi dinamikájának megértésében, amit azóta is hasznosít munkája során. Ezt követően több szektorban is szerzett tapasztalatot, dolgozott állami cég HR osztályán, multinacionális vállalat belső tréneri részlegén, valamint toborzási-kiválasztási területen is. Ezek az évek megerősítették ügyfélkapcsolati és szervezési készségeit, valamint rugalmasságát és problémamegoldó képességét.

Jelenleg HR közgazdász tanulmányokat folytat, hogy mélyebb ismereteket szerezzen a munkaerőpiaci folyamatokról, a humán erőforrás menedzsmentről és a gazdasági összefüggésekről. Célja, hogy a jövőben még hatékonyabban támogassa az AGORA ügyfeléligényeinek maximális kielégítését. Szakmai és személyes fejlődés iránti elkötelezettsége hajtja előre, mindig keresi az új lehetőségeket, ahol bővítheti tudását és képességeit.

Empatikus és proaktív személyiségéből fakadóan könnyen átlátja a különböző helyzetekben felmerülő igényeket, és törekszik arra, hogy hatékony, jól szervezett megoldásokkal járuljon hozzá a csapat sikereihez. Szeret a háttérben dolgozni, ugyanakkor számára is fontos, hogy ügyfeleink, trénereink és a tréningjeink résztvevői elégedettek legyenek az általa nyújtott támogatással. Minden nap arra törekszik, hogy a képzések gördülékeny lebonyolításával hozzájáruljon az AGORA által képviselt magas színvonalhoz.

Végzettségek

  • HR-szakközgazdász

Nyelvtudás

  • Angol
  • Francia

Szakterületek

Ügyfélkapcsolat

Projektkoordináció

Felnőttképzési törvény

Belső rendszerek

Pályázati feltételek

Képzési adminisztráció