+36 20 595 3233 [email protected]
businessman-3189794_1920

GINOP Plusz -1.2.1. – 2.1.

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

A pályázat  olyan KKV-kat támogat, amelyek mind technológiailag, mind szervezetileg elkötelezettek  a fejlődésre. Az új eszközök beszerzése, a technológiai fejlesztés mellett az  AGORA tanácsadási szolgáltatáscsomagjai  segítséget adnak,  hogy növekedési pályára állítsa vállalkozását. Megkeressük együtt a fejlesztendő területeket, utat mutatunk. Adatot gyűjtünk, célokat jelölünk ki, melyeket lépésekre bontunk. A közösen kijelölt úton végig lehet menni egyedül is, de ha úgy dönt, specialistáink segítenek, és Ön mellett  lesznek a megvalósítás során. Segítünk elérni azokat a célokat, melyeket egyedül nem sikerülne, meglátni olyan jövőt, amit egyedül el sem merne képzelni. S mindezt úgy, hogy csak akkor vagyunk ott, amikor szükség van ránk!

200 Milliárd

forint rendelkezésre álló forrás

akár 70%

támogatási intenzitás, a beruházás helyszínétől függően

100%

előleg

1. Benyújtási szakasz:

  2021. 07. 12. – 2021. 07. 19.

Támogatás összege

10 – 629,3 millió forint
feltételesen visszatérítendő támogatás

 

 Létszám Elszámolható költség /fő Maximális elszámolható összköltség
9 főig 1-9 főig: 11 millió Ft 99 millió Ft
49 főig

1-9 főig: 11 millió Ft

10-49 főig: 5 millió Ft

299 millió Ft
249 főig

1-9 főig: 11 millió Ft

10-49 főig: 5 millió Ft

50-249 főig: 3 millió Ft

899 millió Ft

 

business-coach-0037

Kik pályázhatnak?

 • mikro-, kis vagy középvállalkozások
 • kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások, egyéni cég (GFO: 113, 114,  116, 117, 226, 228, 231) 
 • mely cégeknél teljesült egy lezárt üzleti év
 • mely cégek átlagos statisztikai létszáma a legutolsó lezárt üzleti évben minimum 3 fő volt

Mire lehet pályázni?

Önállóan nem támogatható, de kötelezően megvalósítandó:

 • eszközbeszerzés (termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológiafejlesztés,  technológiai kapacitás bővítés)

 

Önállóan nem támogatható:

 • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
 • Tanácsadási szolgáltatások
 • Képzési szolgáltatások
 • Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele
 • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása
 • Projekt előkészítés, infrastrukturális beruházás szakértői szolgáltatása 

A projekt keretében legalább 2 db önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása szükséges

business-561387_1920

Miért az AGORA?

[

A projekt megfelelő eredmények elérése esetén fordul át visszatérítendő támogatásból vissza nem térítendő támogatássá. Tanácsadásunkkal segítjük, hogy a vissza nem térítendő támogatás az elérhető legmagasabb legyen!

[

Szervezet és vezetőfejlesztésben az élen vagyunk: több, mint 200 minősített cég között az 5. legjobb értékeléssel rendelkezik az AGORA. Ha minket választ, a minőséget választja!

[

Ismerjük, értjük a magyar kis és középvállalkozókat, több mint 70 céggel dolgoztunk együtt GINOP 5.3.2-es illetve GINOP 6.1.6-os projektekben.

[

1,2 milliárd forintnyi árbevételünk volt pályázatból megvalósuló képzésekből, szervezetfejlesztésből az elmúlt 10 évben. Ismerjük a pályázati metodikát, megírjuk a kitöltőprogramban a tanácsadásra, képzésre vonatkozó részt, lebonyolításkor úgy adjuk át a szükséges dokumentációt, hogy benyújtható legyen elszámolásra.

[

Foglalkozunk kis projektekkel is. A minősítésben előttünk járó cégek tipikus projektmérete 10-50 illetve 50-100 millió forint, évi 8-12 projekttel. Mi 75 projektet valósítottunk meg, van gyakorlatunk a nagy darabszámú projektek magas szakmai színvonalú megvalósításában.

[

Tudjuk, hogy vállalkozók elfoglaltak, mi is azok vagyunk, ismerjük a napi problémáikat. Szolgáltatáscsomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a tanácsadás egy része diagnosztikai tesztekkel on-line elvégezhető legyen. A tanácsadás 60-80 %-a személyes jelenlét nélkül zajlik, nem raboljuk az időt. Amikor ott vagyunk, akkor értéket teremtünk.

[

Online kompetenciafejlesztő képzésünkkel nem kell kivenni az alkalmazottakat a munkából.

[

Ajánlatunkat minden esetben ügyfeleink speciális igényinek megfelelően egyedileg állítjuk össze

Megvalósítási idő és hely:

$

Megvalósítási idő: 24 hónap

$

Megvalósítás helye: Budapesten kívül bármelyik település

AGORA szolgáltatáscsomagok a GINOP Plusz pályázathoz

AGORA Basic

Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

Pillanatfelvételt készítünk cégéről, felmérjük a fejlesztendő területeket és az elkészített a szervezeti diagnózis birtokában a cég vezetésével közösen jelöljük ki az utat.

Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés

Platformfüggetlen, gamifikilált októrendszerünkkel 30 nap alatt, napi 20 percet ráfordítással fejleszti azokat a  készségeket, melyekkel jobb vezetővé válhat. A programot követően 2-5 vezető részére visszajelzést adunk  a fejlesztendő területekről és egyéni fejlesztési tervet állítunk össze.

eye-2073566_1920
girl-2119595_1920

AGORA Standard

Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

Diagnosztikai eszközeinkkel felmérjük szervezetét és beazonosítjuk a fejlesztendő területeket, majd a cég vezetésével közösen kijelöljük az utat.  Meghatározzuk a legfontosabb célokat, s elindulunk együtt a közös úton. Az eredmény egy átható szervezeti struktúra, optimális szervezeti folyamatok, jobban, hatékonyabban működő cég.

Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés

Platformfüggetlen, gamifikilált októrendszerünkkel 30 nap alatt, napi 20 percet ráfordítással fejleszti azokat a  készségeket, melyekkel jobb vezetővé válhat. A programot követően 5-10 vezető részére visszajelzést adunk  a fejlesztendő területekről és egyéni fejlesztési tervet állítunk össze.  Elkezdjük a fejlesztést, menedzsment tudás-, készség-, és kompetenciafejlesztés nyújtunk 5-10 fő részére.

 

AGORA Optimum

Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

A nagy cégek évi sok tízmillió forintért foglalkoztatnak interim menedzsert, afféle egyszemélyes problémamegoldót. Miért ne lehetne Önnek is egy profi HR tanácsadó csapata? Ha Optimum csomagunkat választja, specialistáink 1 éven keresztül, interim menedzserként, igazi problémamegoldóként segítik a változás folyamatát. Segítségünkkel olyan minőségi ugrásra lesz képes vállalkozása, melyet egyedül, szakértők nélkül nem tudna végrehajtani, s ennek eredménye az árbevétel növekedésében, profitrátában is számszerűsíthető lesz.

Természetesen szervezetfejlesztésünk ebben az esetben is diagnózissal kezdődik. Felmérjük a fejlesztendő területeket, s a cég vezetésével közösen jelöljük ki az utat.  Meghatározzuk a legfontosabb célokat, s együtt indulunk el  a közös úton úgy, hogy szakértőink végig ott vannak és tanácsaikkal támogatják a nehéz döntési pontokat. A szervezetfejlesztés eredménye egy átható szervezeti struktúra, optimális szervezeti folyamatok, új HR rendszer, jobban, hatékonyabban működő cég.

Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés

Platformfüggetlen, gamifikilált októrendszerünkkel 30 nap alatt, napi 20 percet ráfordítással fejleszti azokat a  készségeket, melyekkel Ön és munkatársai jobb vezetővé válhatnak. A programot követően 5-10 vezető részére visszajelzést adunk  a fejlesztendő területekről és egyéni fejlesztési tervet állítunk össze. Menedzsment tudás-, készség- és kompetenciafejlesztést nyújtunk 5-10 fő részére. A szervezet kulcsemberei részt vesznek egy coaching folyamaton.

eye-1173863_1920
eyes-4079944_1920

AGORA Optimum plus

Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

AZ AGORA Optimum Plus tanácsadási folyamat eredményeként olyan minőségi ugrásra lesz képes vállalkozása, melyet egyedül, szakértők nélkül nem tudna végrehajtani, s ennek eredménye az árbevétel növekedésében, profitrátában is számszerűsíthető lesz. Felkészítjük vállalkozását az új szervezeti életciklusba lépésre. Az AGORA Optimum Plus tanácsadási folyamat eredménye egy szervezetten, hatékonyan működő vállalkozás, a projekt teljes időtartama alatt (2 éven keresztül) támogatjuk a változás folyamatát. Interim menedzser, specialisták, szakértő HR team, mint az AGORA Optimumban, csak 1 év helyett 2 éven keresztül. 

Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés 

Platformfüggetlen, gamifikilált októrendszerünkkel 30 nap alatt, napi 20 percet ráfordítással fejleszti azokat a  készségeket, melyekkel jobb vezetővé válhat. A programot követően 5-10 vezető részére visszajelzést adunk  a fejlesztendő területekről és egyéni fejlesztési tervet állítunk össze.  Menedzsment tudás-, készség-, és kompetenciafejlesztés nyújtunk 5-10 fő részére. A kulcsemberek részt vesznek egy coaching folyamaton. Felkészítjük a vezetőket a változásokkal kapcsolatos nehézségek kezelésére, változásmenedzsmenttel kapcsolatos tanácsadással segítjük a fejlesztési folyamatot. 

AGORA Premium

Szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztés

AZ AGORA Premiummal elérjük, hogy vállalkozása  igazi felső kategóriás szervezet, prémium vállalat legyen. A tanácsadási folyamat eredményeként olyan minőségi ugrásra lesz képes vállalkozása, melyet egyedül, szakértők nélkül nem tudna végrehajtani, s ennek eredménye az árbevétel növekedésében, profitrátában is számszerűsíthető lesz. Vállalkozását új szervezeti életciklusba léptetjük. A tanácsadási folyamat eredménye egy szervezetten, hatékonyan működő vállalkozás. A projekt teljes időtartama alatt (2 éven keresztül) támogatjuk a változás folyamatát. Interim menedzser, specialisták, szakértő HR team- 2 éven keresztül a tanácsadási szakma krémje segíti vállalkozása folyamatos fejlődését.

Vezetői- és menedzsment tanácsadás/fejlesztés

Platformfüggetlen, gamifikilált októrendszerünkkel 30 nap alatt, napi 20 percet ráfordítással fejleszti azokat a  készségeket, melyekkel Ön és munkatársai jobb vezetővé válhatnak. A programot követően 5-10 vezető részére visszajelzést adunk  a fejlesztendő területekről és egyéni fejlesztési tervet állítunk össze. Menedzsment tudás-, készség- és kompetenciafejlesztést nyújtunk 20-25 fő részére. A szervezet kulcsemberei részt vesznek egy coaching folyamaton. Felkészítjük a vezetőket a változásokkal kapcsolatos nehézségek kezelésére, változásmenedzsmenttel kapcsolatos tanácsadással segítjük a fejlesztési folyamatot.

satellite-3128159_1920

Képzéseink

Megnevezés Engedélyszám Óraszám
Vezetői szerephez szükséges készségek fejlesztése E-000409/2014/D018 32
A modern vezető készségeinek -IPAR 4.0 ismeretekkel bővített – fejlesztése E-000409/2014/D021 40
Komplex kulcskompetenciafejlesztő program E-000409/2014/D022 150

 

Megnevezés Engedélyszám Óraszám
A LEAN filozófia és hatékonyságnövelő eszköztára E-000409/2014/D004 20
A LEAN filozófiája és hatékonyságnövelő eszköztára E-000409/2014/D008 20
Ipar 4.0 bevezető képzés E-000409/2014/D023 20
Informatikai és infokommunikációs tréning E-000409/2014/D024 20
Bevezetés a projektmenedzsment világába E-000409/2014/D007 30

 

Megnevezés Engedélyszám Óraszám
Hatékony problémamegoldás és konfliktuskezelés E-000409/2014/D006 20
Erőszakmentes érdekérvényesítés a gyakorlatban E-000409/2014/D005 20
Prezentációs tréning E-000409/2014/D003 20
Időgazdálkodás E-000409/2014/D002 20
A kiégés és a stressz kezelése a gyakorlatban E-000409/2014/D025 20

Szolgáltatásaink megvalósításával közösen elérhetjük, hogy növekedjen a vissza nem térítendő támogatás mértéke!

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075