+36 20 595 3233 info@agoraintezet.hu

Az európai tréningpiac egyik meghatározó vállalatától a DEVELOR Zrt.-től igazolta új ügyvezetőjét az AGORA

Több mint 20 éves tréneri múlt. Volt tréner, üzletágvezető és interim ügyvezető. Tapasztalatát több nemzetközi tanácsadócégnél szerezte, így érkezett meg az AGORA ügyvezetői székébe.

Fő feladatának tekinti a több területen piacvezető AGORA ismertségének növelését, valamint az AGORA egyedülálló szervezetfejlesztési módszertanával a magyarországi vállalatok, szervezetek eredményességének javítását.

Elmondása szerint nagyon mély szakmaiságot és rendkívüli csapatot ismert meg az AGORÁNÁL, akikkel folyamatos flowban tud együttműködni. Megítélése szerint az AGORA azon kevés tanácsadócégek egyike, akik az ügyfelek üzleti eredményeiben jelentős pozitív változásokat tudnak okozni. Ehhez kapcsolódó érdekesség, már a pandémia időszakában szerzett tapasztalat, miszerint az AGORA ügyfelei – látva a korábbi évek együttműködés nyomán, a saját üzleti eredményeikben bekövetkezett pozitív változásokat -, egyedülálló módon támogatják az AGORÁT. Ennek elemeit hamarosan meg fogjuk mutatni, egyelőre csak annyit árulunk el, hogy – ilyent még tényleg nem tapasztaltunk a magyar tanácsadói piacon!

Link weblapra – további információ