Ajánlatunk Ügyvédi Irodák számára

Ön is azok közé tartozik, akinek fontos a kiválóság, aki szívesen foglalkozik munkatársai és önmaga készségeinek fejlesztésével, aki szeretne hatékonyabbá válni az élet minden területén, de még nem tudja, hogyan valósítsa meg?

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett Társadalmi Megújulás Operatív Program – 2.1.3. keretében a magyarországi vállalatok lehetőséget kaptak, hogy munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztése céljából munkahelyi képzést biztosítsanak.

Projektkiválasztás eljárása, Értékelési kritériumok: könnyített elbírálású, folyamatos, a feltételek teljesülése esetén a pályázat automatikusan nyer.

Támogatás összege: Mikro- és kisvállalatoknak: max. 10 millió Ft

Támogatás mértéke: Legfeljebb 100% (de minimis vagy képzési támogatás)

Pályázatok benyújtási ideje: 2012. május 1-től folyamatosan, elbírálás érkezési rendben, a keret kimerüléséig

Miért hasznos az Önök számára a velünk való együttműködés?

  • mert Magyarországon piacvezető a kiégés elleni és stresszkezelési tréningünk,
  • mert megbízható és széleskörű referenciákkal vannak rendelkezünk,
  • mert a képzésen résztvevők munkájuk során használt készségei, kompetenciái magasabb szintre helyeződnek,
  • mert a szakmailag képzett ügyvédek készségfejlesztése eddig háttérbe szorult, DE képzéseinkkel itt és most lehetőségük adódik, hogy stresszmentes, munkaidejét maximálisan kihasználó, kiváló kommunikációs készségekkel és tárgyalási technikákkal rendelkező, az életét teljességében megélő ügyvédekké váljanak,
  • mert igény szerint komplex szolgáltatást nyújtunk: a pályázat megírásától, a képzések lebonyolításán keresztül a menedzselésig visszük a projektet,
  • mert képzési programjaink jelenleg FAT akkreditáltak, és a pályázatban lehetőség van arra is, hogy speciálisan az Önök szervezetének igényeire szabva indítsunk képzéseket.

Az alábbi képzéseink segítségével szervezetük számára igazi segítséget nyújtunk feladataik/missziójuk teljesítése érdekében:

STRESSZKEZELÉS
Kinek ajánljuk: Korunk emberének, mivel a stressz századunk minden tagját sújtja. Az ügyvéd munkája elsősorban pszichés megterheléssel jár Az állandó hajtás, a mókuskerék pörgése nem könnyen enged el. Ezért nem mindegy, hogy milyen munkahelyi viszonyokat teremtünk, mennyire stresszesek a mindennapok a velünk együtt dolgozóknak.
A program eredményeképp: A programot úgy állítottuk össze, hogy valamennyi munkatárs számára hasznos és izgalmas ismereteket nyújtson, miközben önismereti szintjük nő és az érintett területeken kimutatható a készségeik fejlődnek. A pozitív változások hatása nemcsak az egyének, hanem az egész szervezet szintjén megnyilvánul, hiszen a hatékonyabb munkavégzés, a kevésbé stressz-terhes légkör kedvezően befolyásolja a partnerekkel és a kollégákkal való kapcsolatot is.
TÁRGYALÁSTECHNIKA
Kinek ajánljuk: ügyvédeknek, mert tevékenységük számottevően a kommunikációra épül, és rendszeresen kell tárgyalásokon részt venniük – legyen az bírósági tárgyalás vagy a lehetséges együttműködésre irányuló megbeszélés partnereivel.
A program eredményeképpen: a résztvevők képesek lesznek eredményes, mindegyik fél számára sikeresnek mondható tárgyalások megtervezésére, lebonyolítására és lezárására.
ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ
Kinek ajánljuk: mindenkinek, aki úgy érzi, tudna még fejlődni a hathatós önérvényesítés terén – akár szakmai, akár személyes kapcsolataiban.
A program eredményeképpen: Asszertív kommunikációs tréningünk elvégzését követően Ön is képes lesz a lehető leghatékonyabban képviselni saját, illetve szervezete érdekét.
IDŐGAZDÁLKODÁS
Kinek ajánljuk: Akik hajlamosak arra, hogy inkább túléljék életüket, semmint megéljék. Ha Önnek is kihívást jelent fókuszálni, és úrrá lenni saját időbeosztásán, itt a helye!
A program eredményeképp: A résztvevő jobban fogja ismerni saját időgazdálkodási szokásait, képes lesz a hatékony időkihasználást hátráltató elemek és események felismerésére, valamint arra, hogy áttekintse- és lebontsa az előtte álló célokat.
ÖNISMERET ÉS EMBERISMERET
Kinek ajánljuk: Életünk során kikerülhetetlenül megélünk olyan pillanatokat, sorsalakító fordulatokat, mikor valamilyen formában magunknak szegezzük a kérdést: „Ki is vagyok én, és mit akarok igazából?”. A felelet sokszor nem is olyan egyértelmű… Önismereti tréningünkkel azokat szólítjuk meg, akik egy reflektív tükörből kívánják kiolvasni a választ.
A program eredményeképp: Ön megerősödik azon készségeiben, hogy kívülről lássa önmagát, saját mércét állítson fel, s ezekkel párhuzamosan eddig nem sejtett mélységben észlelje nem csak jómagát, de a környezetét is. Az önismereti tréningen keresztül más emberek viselkedését és személyiségjegyeit is jobban fogjuk érteni.
KONFLIKTUSKEZELÉS
Kinek ajánljuk: Olyan munkatársaknak, akik feladata az ügyfelekkel való jó kapcsolat kialakítása, fenntartása. Vezetők munkáját is nagyban segíti, ha a konfliktuskezelési metódusokban járatosak. Különösen hasznos azoknak a szakembereknek és vezetőknek, akik fejleszteni akarják problémamegoldó készségeiket.
A program eredményeképp: A tréning után a résztvevők képesek lesznek a helyzetnek megfelelő konfliktuskezelési stratégiákat alkalmazni, megismerik a főbb modelleket, s ezáltal az önérvényesítési és befolyásolási stratégiák alkalmazásával a hatékony kommunikációt tudnak megvalósítani. Áttekintést kapnak a konfliktusok gyökeréről, és felismerik saját szerepüket a konfliktusok kialakulásában.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és többet szeretne megtudni képzéseinkről – részletes tematika, időpontok, árak – kérjük, keresse munkatársunkat:     Benyó Ilona     E-mail: ilona.benyo@agoraintezet.hu