+36 20 595 3233 [email protected]

Tuba Vera

Örömmel üdvözöljük csapatunkban Tuba Vera oktatásszervezőt. Vera több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a nyílt szakmai képzések és felnőttképzések területén. Az emberi fejlődés és fejlesztés iránt elkötelezett szakember, pontosan tudja, a versenyképesség alapvető feltétele a folyamatos tanulás, a naprakész tudás. Különösen fontosnak tartja, hogy kiváló, nagy tudású oktatókkal dolgozzon együtt, akik a legkorszerűbb tananyagot oktatják képzésein.

Vera számára a professzionális tudásátadás mellett igen hangsúlyos a maximális ügyfélelégedettség is. Ezért tanfolyamain folyamatosan méri, mennyire elégedettek a résztvevők, és ha szükséges, az igények alapján változtat, fejleszt. Az alábbi területeken szervezett és szervez képzéseket nyílt és vállalati kihelyezett formában: projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, HR, munkajog, marketing, adatvédelem, pénzügy-számvitel, adózás.

Mindig rugalmasan alkalmazkodik a megrendelői, résztvevői, hallgatói igényekhez, igyekszik minden elvárást kielégíteni. Munkájában a legfontosabb szempontok:
– magas minőség,
– megoldás-centrikus gondolkodás,
– magas fokú empátia,
– rugalmasság,
– szakmai igényesség,
– résztvevők iránti tisztelet,
– hatékony problémamegoldás,
– nyitottság az újításokra, újdonságokra és a megújulásra.

„Fő célom a (gyakorlatorientált) képzések professzionális megszervezése, alkalmazkodva a képzésben résztvevők (és a piac) igényeihez, a teljes ügyfélelégedettségre törekedve.”

tuba_vera

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075