Tárgyalástechnika angol nyelven

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

2 napos angol nyelvi készségfejlesztő programunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek magas szinten kell használniuk az angol nyelvet munkájuk során – például tárgyalásokat kell folytatniuk  – de hiányzik ehhez az önbizalmuk, vagy még gyakorolni szeretnék a szükséges készségeket.

2 NAPOS PROGRAMUNK UTÁN KÉPES LESZ: sikeres tárgyalásokat lebonyolítani angol nyelven.

Hisszük, hogy a nyelvtudás nem CÉL, hanem ESZKÖZ, és az idegen nyelvű kommunikáció sokszor nem csak az idegen nyelv ismeretén múlik – fel szeretnénk vértezni hallgatóinkat olyan önkifejezéssel, sikeres kommunikációval kapcsolatos tudással is, melyet életük más területein is használhatnak – és nem csak idegen nyelven.

  • A két nap során a nyelvi gátlások feloldásán keresztül segítünk aktivizálni hallgatóink már meglevő (passzív) nyelvtudását, fejlesztjük a beszédkészségüket, valamint praktikus új szókincset és hatékony kommunikációs technikákat tanítunk.
  • Programunk indító témája a saját és tárgyalási partnerünk személyes konfliktuskezelési attitűdjének és tárgyalási stílusának feltérképezése és kezelése.
  • Foglalkozunk még a tárgyalás alapkérdéseivel, a tárgyalási stratégiákkal és lehetséges taktikákkal.
  • A tárgyalási ciklus lépéseit végignézve tanulunk meg hatásos szófordulatokat, kommunikációs technikákat.
  • A tárgyalástechnikai ismereteket interkulturális elemekkel is kiegészítjük, melyeket különböző tárgyalási szimulációkon keresztül gyakorlunk.
  • Résztvevőink elsajátítják a vélemények ütköztetésének asszertívabb formáit; valamint képesek lesznek vitás felek közötti közvetítésre is (mediációs technikák).
  • Szimulációs és szerepgyakorlatokon keresztül gyakoroljuk be a megszerzett tudást.
  • A szintfelmérő és a folyamatos tanári visszajelzések segítségével hallgatóink felismerik, mik az erősségeik, és hol vannak a fejlesztendő területeik az idegen nyelvű kommunikáció területén. Megtudhatják, mely tévhiteknek hitt tények, rossz tanulási stratégiák akadályozták őket eddig a sikeres tanulásban, nyelvhasználatban.
  • Hallgatóinknak rengeteg segédanyagot és forrást biztosítunk a program ideje alatt – és utána is online e-learning portálunkon.

A program időpontja: 2011. július 8-9.
A program helyszíne: Budapest
Ár: 48.000 Ft. + ÁFA / fő (Az ár tartalmazza a frissítők árát is) Képzésünket a szakképzési hozzájárulás terhére is elszámolhatja.

Bővebb információ a szintfelmérővel és a programmal kapcsolatban: zsuzsanna.behm@agoraintezet.hu, 06 20/4545-939