+36 20 595 3233 info@agoraintezet.hu

SZOCIOMETRIÁN ALAPULÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS

Kinek ajánljuk: Ajánljuk ezt a programunkat a gazdaság bármely területén dolgozó szakembereknek, akiknek egy hatékonyabb időkezelési struktúra eredményesebbé tehetné a munkáját; akik néha (vagy gyakran) úgy érzik, hogy nehézséget okoz számukra választani a sok-sok cél közül – illetve végiggondolni, hogy mit is szeretnének és mit érdemes megvalósítaniuk. Akik hajlamosak arra, hogy inkább túléljék életüket, semmint megéljék. Akinek kihívást jelent fókuszálni, és úrrá lenni saját időbeosztásán, itt a helye!

 

A program eredményeképp: A résztvevő jobban fogja ismerni saját időgazdálkodási szokásait, képes lesz a hatékony időkihasználást hátráltató elemek és események felismerésére, valamint arra, hogy áttekintse- és lebontsa az előtte álló célokat. A feladat-rangsorolás újonnan elsajátított készségével Ön is eléri, hogy rövid és hosszú távú időterveket készítsen, és ezeket össze is hangolja, s hogy ezáltal az igazán fontos céljai kézzelfoghatóan megvalósulhassanak! Megfigyelheti, hogy a „rohanó, utolsó másodperces” életvitelről való átállással mindennapjaiban jelentősen mérsékelődik a stressz – hozzásegítve Önt egy egészségesebb élethez.

 

A sikeres menedzser, vezető elképzelhetetlen jó időbeosztás nélkül. A megfelelő időbeosztás eredményes munkához, értékesebb magánélethez is vezet. Jó időbeosztást pedig az tud készíteni, aki azt tanulta és begyakorolta.

Az időgazdálkodási programunk során hallgatóinkat hozzásegítjük a rendelkezésre álló idejük praktikusabb kihasználásához és szervezéséhez. Workshopunk során szembesítjük az eddig a résztvevőre jellemző időgazdálkodási szokásokkal, majd ezek elemzésével és ok-okozati feltárásával segítünk kialakítani előnyösebb időbeosztási szemléletet, mely képessé teszi, hogy eredménycentrikusan és hatékonyan rangsorolja feladatait. A tréning egy elemző szakasszal kezdődik, melynek során közösen feltérképezzük a résztvevő napirendjét, diagnosztizáljuk időgazdálkodási problémáit és azokat a bizonyos időrabló tevékenységeit. A következő szakaszban pedig résztvevőink megtanulják az értékalapú időstrukturálás apróbb trükkjeit, fogásait. Időkezelési programunk gyakorlati segítséget és támpontokat ad ahhoz, hogy az idő helyes ütemezésének készsége minél hamarabb és könnyebben kialakuljon mindennapi tevékenységei során. Nem ígérünk háromnapos hétvégéket, viszont megismertetjük a hallgatókkal, hogy miként tűzzenek ki reális, elérhető célokat, hogyan történjen a rövid és hosszú távú tervezés, mi módon juthatnak értékes többlet időhöz – hogy a feladataikat sikeresen elvégezzék, szabadidejüket pedig harmóniában éljék meg. Átbeszéljük a delegálást, mint értékes időnyerő módszert, áttekintjük az időrablókkal való folytonos harc győztes módszerét és legfőképpen javaslatot adunk arra, hogy szükség esetén miként mondjunk NEM-et.

Dala Dániel

Szakmai igazgató

Dala Dániel

Szakmai igazgató

Minden jog fenntartva. © 2021 AGORA Oktatási Intézet Kft.