Szervezeti diagnózisok

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

Kinek ajánljuk: Komplex szervezetdiagnosztikai eszközeinket olyan szervezeteknek ajánljuk, ahol fejlesztési projektek vagy változások implementálása előtt szükség van szervezeti vagy csoportszintű állapotfelmérésre; valamint ha szeretnék láthatóvá, mérhetővé és más szervezetekkel és csoportokkal összehasonlíthatóvá tenni a teljesítményt.
A fejlesztés eredményeképpen: a szervezetek komplett képet kapnak a vizsgált területekről, részletes elemzésekkel ellátva. A vezetők képesek lesznek arra, hogy döntéseiket mérhető, objektív, számszerűsített adatokra alapozzák, és döntéseik, fejlesztéseik eredményét kövessék az utánmérések segítségével. Eszközeink használatával együtt követhetjük szervezetfejlesztési projektjeink céljainak teljesülését és megtérülését is.

Szervezetdiagnosztikai eszköztárunk gerincét saját fejlesztési eszközeink adják, melyeket a legmodernebb hazai és nemzetközi visszajelző eszközök és fejlesztések integrálásával alakítottunk ki.
Az egyes eszközök finomhangolását partnereinkkel együtt végezzük el – minden esetben a szervezetre és a felmérésben részt vevő személyek igényeire szabva.


Példák munkáinkra:
értékesítési diagnózis, ügyfélszolgálati diagnózis, együttműködés szintjének felmérése, nyelvi audit, munkatársak elégedettségének mérése, stratégiai célmegvalósítás akadályainak feltérképezése, pszichoszociális kockázatok felmérése, imázskutatás, ügyfél-elégedettség mérése.

Ha többet szeretne megtudni az AGORA Audits szolgáltatásairól, keresse munkatársainkat:
E-mail: info@agoraintezet.hu