+36 20 595 3233 [email protected]

 

Elébe mentünk ügyfeleink igényeinek és 16 új programot engedélyeztettünk, ezzel abban támogatjuk őket, hogy akár állami, akár európi uniós forrásokat is felhasználhassanak képzéseik finanszírozására.

 

Az AGORA Intézet továbbra is személyre szabott képzésekkel és szervezetfejlesztéssel segíti partnereit stratégiájuk megvalósításában, ugyanakkor fontosnak tarja azt is, hogy ügyfelei akár inspirációs céllal továbbgondolják, akár egy “menűkártya” alapján összeállíthassák saját, éves fejlesztési portfóliójukat. E gondolatok jegyében indította és zárta le a vonatkozó törvényeknek megfelelően az engedélyeztetési eljárást most több, mint egy tucat képzés tekintetében.

Ezek a képzések a szokásos szigorú belső szakmai megmérettetésen túl, egy hivatalos engedélyeztetési eljáráson is átestek. Ennek eredményeként nemcsak minden törvényi előírásnak megfelelnek, de azon megrendelőinknek, akik fejlesztési programjaikba szeretnének hazai vagy európai uniós pályázat forrásokat bevonni, elengedhetetlenek. Áfamentességük pedig jelentős megtarkarítást eredményez a banki és biztosítási piac szereplői mellett az összes költségvetési intézmény számára.

 

Engedélyezett képzéseink sok nagy partnerünknél megmérettettek már, de menet közben kiderült, még több ilyen programra van szükség. Azok a törzsügyfeleink, akik túl vannak alapképzéseinken, jelezték, hogy fejlődni szeretnének. Nekik is kínáljuk új, izgalmas és speciális anyagainkat.

 

Az igényekre válaszolva és hogy a korszellemnek megfelelően tovább bővítsük a repertoárt, Dala Dániel szakmai igazgatónk 16 új elemmel gazdagította eddig is szép számban kínálkozó engedélyezett képzésein listáját. Meghatározta többek között a programok célját, az általuk fejlesztendő kompetenciákat és persze rögzítette a képzések tartalmát is. Természetesen a tréningek csont nélkül túljutottak az engedélyeztetési procedúrán.

 

Frissen engedélyezett képzéseink a következők:

Emelt szintű asszertivitás és tranzakcióanalízis

Emelt szintű önismeret

Hatékony időgazdálkodás

Kreatív problémamegoldás

Önismeret

Prezentációtechnika

Personal brand

Reziliencia

Stresszkezelés és mindfulness

Üzleti etikett, protokoll

Változáskezelés

PM

Tárgyalástechnika

Önismeret

Emelt stressz: munka-magánélet

Együttműködés fejlesztése