+36 20 595 3233 [email protected]

PM KULTÚRA DIAGNÓZIS

Kinek ajánljuk

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik hosszabb ideje foglalkoznak projektmenedzsmenttel és szeretnék megújítani belső projekt működésüket, vagy a hatékonyabb működés érdekében szeretnének túllépni a berögzült rendszereik korlátain. A projektfolyamat minden résztvevőjét várjuk, akinek élénk tapasztalata és konstruktív javító szándékú kritikája van a rendszer jelenlegi működéséről, a projektgazdáktól a projektmenedzsereken át a kiemelt teamtagokig.

A program témái

Workshop keretében feldolgozzuk és értékeljük a projektkultúra főbb elemeit, hogy milyen módon nyilvánulnak meg a cég jelenlegi működésében. Feltárjuk a működési anomáliákat, javítandó területeket, majd ezekre válaszul fejlesztési irányokat, lehetőségeket és konkrét fejlesztési projekteket tűzünk ki.

A program eredményeképpen a résztvevők

Mélyebben megismerik saját cégük projektmenedzsment folyamatait, az egyes részterületek összefüggéseit ezáltal hatékonyabban fogják tudni működtetni azt. Strukturáltabb szervezeti működés jön létre, a projektekben és a workshopon résztvevő különböző szervezeti egységek egységesebb elvárás és normarendszer szerint fognak működni. A diagnózis során meghatározásra kerülnek és priorizálódnak a fejlesztendő területek, lehetővé válik a specifikus problémák orvoslása.  A résztvevőknek alkalmuk adódik arra, hogy kritikai javaslataikat kifejtsék, azok a külső, szakértői visszajelzés segítségével helyükre kerülnek a működés egészéhez képest, ezáltal erősödik a szervezeti iránti lojalitásuk, a vezetői és dolgozói elégedettség objektív alapokat kap. A saját munkakörétől eltérő kihívást jelentő feladatot (mini projekt) kapnak, amelyben kitelejsíthetik önmagukat, tovább erősödik a szervezet iránti elkötelezettségük.

DalaDani 700px

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

Dala Dániel

Senior tréner-tanácsadó

DalaDani

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075