Önkormányzatoknak

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

A több mint tízéves múlttal rendelkező AGORA Oktatási Intézet Kft. elsősorban szervezetfejlesztési tanácsadással, oktatással, kommunikációs szakértői tanácsadással és pályázatmenedzseléssel foglalkozik az önkormányzati területen. A képzési pályázatokkal kapcsolatban komplex szolgáltatást nyújtunk: segítünk a forrásszerzésben, figyeljük az aktuális pályázati lehetőségeket, megírjuk és menedzseljük a projekteket, valamint meg is valósítjuk a képzéseket. Szervezetünk trénerei az ÁROP 1. és 2. kiírásán sikeres szervezetfejlesztéseket valósítottak meg 7 településen, több mint 90%-os résztvevői elégedettséget elérve. A polgármesterek, jegyzők és a hivatalok munkatársai is eredményesnek ítélték tevékenységünket, a fejlesztéseknek köszönhetően gyorsult az ügyintézés, hatékonyabb lett a vezetők munkája, és javult a hivatal belső és külső kommunikációja.

Jelenleg az alábbi pályázati konstrukcióban történik szervezetfejlesztés több mint 150 települési önkormányzatnál:

„Szervezetfejlesztés konvergencia régiókban levő önkormányzatok számára” c.

ÁROP-1.A.5-2013 kódszámú és a

„Szervezetfejlesztés a Közép-magyarországi régióban levő önkormányzatok számára” c.

ÁROP-3.A.2-2013 kódszámú

Az AGORA Oktatási Intézet Kft. felkészült a pályázati felhívásokban megfogalmazott valamennyi szervezetfejlesztési tevékenységet az egyedi önkormányzati igényeknek megfelelően megvalósítani. Az AGORA külön gondot fordít arra, hogy az elért eredmények hosszú távon is fenntarthatóak legyenek, ezért egységes rendszerben, stratégiai és képzési tevékenységekkel kiegészítve, hozzáadott értéket teremtve kívánunk az önkormányzatok partnerei lenni szervezetfejlesztési tevékenységükben. Az ÁROP pályázatok feladatait és az általunk javasolt megoldást az alábbi ábra mutatja be.

ÁROP_1

Az AGORA Oktatási Intézet képzési programjait az elmúlt évek önkormányzati képzési-szervezetfejlesztési tapasztalatai alapján állítottuk össze: arra törekedtünk, hogy olyan fejlesztési lehetőséget ajánljunk, mely az önkormányzatok, hivatalok igényeire reagál, valós megoldást nyújt és egyedülálló a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által minősített képzések között.

Ismerje meg képzési kínálatunkat!

Ha többet szeretne megtudni a pályázatról, képzéseinkről, kérjük, keresse önkormányzati üzletágvezetőnket:
Farkas Endre        e-mail: endre.farkas@agoraintezet.hu