Nyelvi audit

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

Hogy partnereink a lehető legtöbbet profitálhassanak a nyelvi fejlesztésből, egy nyelvi audit-on keresztül mérjük fel a szervezet valós képzési szükségleteit. Az egyes munkakörök mentén mérjük fel az elvárt idegen nyelvi kompetenciaszinteket. Online szintfelmérő tesztekkel és részletes interjúkkal mérjük fel leendő résztvevőink idegen nyelvi tudását és kompetenciáit. Ezek alapján teszünk javaslatot a hatékony és mérhető szervezetre szabott fejlesztési folyamatra – személyre, vagy munkakörre szabva.

Példák eddig felmerül igényekre: videokonferenciákon sikeres (és stresszmentes) részvételhez szükséges kompetenciák fejlesztése, HR munkatársak idegen nyelven történő interjúztatásának segítése, vezetői kommunikáció idegen ajkú munkatársakkal, külföldi beszerzési feladatok sikeres lebonyolítása, ügyfélszolgálati munkatársak célzott nyelvi készségfejlesztése (adatok és probléma felvétele, konfliktuskezelés), asszisztensek célzott nyelvi készségfejlesztése (telefonálás, helyfoglalások intézése), stb.
A nyelvi tréningek mellett hagyományos nyelvtanfolyamok, e-learning-gel támogatott fejlesztések (blended learning) megvalósítását is vállaljuk.

TOVÁBB: Gyakori kérdések a nyelvi programokkal kapcsolatban
Ha többet szeretne megtudni a nyelvi auditról és programjainkról, keresse munkatársainkat:
E-mail: info@agoraintezet.hu