+36 20 595 3233 [email protected]

Nemes Zsuzsanna

Nemes Zsuzsanna 20 éves tapasztalattal rendelkező, elismert senior tréner-tanácsadó. Zsuzsa fő szakterülete a vezető- és szervezetfejlesztés. A vállalati szervezetek és csapatok mellett egyének fejlesztésében is kamatoztatja igen gazdag, gyakorlatorientált szakértői tudását. Programjait mindig aktuális, egyedi igényekre szabva alakítja ki, hogy ügyfelei minél hatékonyabban érjék el a maximumot a változások kezelésétől a teljesítménynövelésen át a személyes fejlődésig.

10 évig dolgozott vezetőként multinacionális környezetben, így a gyakorlatban tapasztalhatta meg a vezetői kihívásokat, de például a McKinsey tanácsadó céggel együttműködve vezető belső trénerként is hasznosította szaktudását. Zsuzsa működésének középpontjában mindig az emberi fejlődés, fejlesztés állt, amely egyenrangú kommunikációra, bizalomra épül, és ahol meggyőződése szerint elengedhetetlen a felelősségvállalás, valamint a tudatosság erősítése. Az általa vezetett fejlesztőprogramokon – kkv-któl a nagyvállalatokig – több száz vezető és ezernél is több munkavállaló vett részt.

Pénzügyi közgazdász diplomáját a Szegedi Egyetem MBA szakközgazdász diplomával, majd vállalkozásfejlesztés diplomával egészítette ki, hogy a termelékenységi hatékonyság növelése mellett a vállalatvezetés területén is mélyítse tudását, vizsgálva, pontosan hogyan hat a vezető a szervezeti kultúrára. Továbbá több tréneri és coach képzésen is részt vett.

Zsuzsa fő szakterületei:
– szervezetfejlesztés
– vezetőfejlesztés
– együttműködésfejlesztés
– szervezeti kultúra
– változáskezelés
– teljesítményértékelés
– értékesítés
– folyamatok kialakítása

nemes_zsuzsanna

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075