Munkatársaink

Teleki Blanka Gimnázium 2017/18

Bihari Liliána Ágnes

Az AGORA Oktatási Intézet tréner-tanácsadója. A Debreceni Egyetemen végzett német – történelem szakon, továbbá megszerezte az idegenvezető és hostess, valamint általános tolmács- és fordító bizonyítványt. Ezt követően nyolc évig dolgozott különböző nyelviskolákban felnőttképzésben nyelvtanárként, majd újabb nyolc évet oktatott a Budapest XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnáziumban, mint német szaktanár. A Gordon&T.A. – nál szerezte meg kommunikációs tréneri diplomáját, és ugyanott hallgatott mediációs készségeket. Ezen felül elvégezte a Serendo Life EQ módszertani képzését. Soft skills tréner, szakterülete: kommunikációfejlesztés, konfliktuskezelés, EQ képességek fejlesztése, mediáció.

Dani

Dala György Dániel

Az AGORA Oktatási Intézet szakmai igazgatója, valamint senior tréner-tanácsadó, önismereti csoportvezető, drámapedagógus és coach, több mint 500 megtartott tréning/tanácsadói nap tapasztalattal. Tanári végzettségét Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán szerezte. A képzési programok, fejlesztések kidolgozása során célja, hogy őszinte szembenézéshez és hiteles jelenléthez segítse az egyéneket, csoportokat és szervezeteket; hogy felelősségteljesen tölthessék be szerepeiket, és túljussanak elakadásaikon.

EsztiKaiser Eszter

Az AGORA Oktatási Intézet ügyvezető igazgatója, egyik alapító tagja. Senior tanácsadó, tréner, kommunikációs szakember. Több mint tízéves szervezetfejlesztési és oktatói-tréneri tapasztalattal rendelkezik.  Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ akkreditált oktatója, több központi továbbképzési program kidolgozója.  Jelentős közigazgatási, államigazgatási szervezetfejlesztési gyakorlattal rendelkezik. Több évig oktatott a Nyugat-Magyarországi Egyetem Európa- tanulmányok szakán, jól ismeri az uniós intézmény- és eljárásrendet. Fő szakterületei: szervezetek stratégiaalkotó folyamatai, változások menedzselése, teljesítményértékelés. Sikeres fejlesztési projekteket valósított meg önkormányzatoknál, egészségügyi intézményekben és non-profit szervezetekben.

ZoliMerkert Zoltán

Az AGORA Oktatási Intézet LEAN üzletágának vezetője. Korábbi üzemgazdászi oklevelének megszerzése után a Felsőszintű Vállalatgazdászi és MBA tanulmányait 2008-ban fejezte be. Több évtizedes felsővezetői tapasztalatait termelési igazgatóként, logisztikai igazgatóként, majd ügyvezetőként szerezte termelési vállalatoknál. Jelentős eredményeket ért el az üzleti válságmenedzselés, valamint a termelési és vállalati szintű hatékonyság növelésének területein. Az AGORA Oktatási Intézeten belül fő feladata a LEAN-nek, mint a folyamatosan fejlődő és egyre hatékonyabban működő vállalatok irányítási és profitnövelési szemlélet-módszer komplexének gyakorlatorientált átadása. Mindezt főként szervezeti LEAN tréningek és LEAN tanácsadások formájában, melyek magukba foglalnak a napi gyakorlatba azonnal átültethető vezetői tudás- és készségfejlesztési elemeket is, azonnali eredményeket generálva az egész szervezet számára. Feladata még egyedi, szervezetre szabott AGORA Szervezeti Diagnózis-ok kidolgozása, a tréneri-tanácsadói tudásbázis fejlesztése.

PTPintér Tamás

Az AGORA Oktatási Intézet ügyvezető igazgatója, egyik alapító tagja. Senior tréner-tanácsadó. Üzleti kommunikáció szakon, vállalati szakirányon „A szervezetfejlesztés és a tréningek” témában szerezte diplomáját. Német GPM szervezetnél kiváló minősítéssel projektmenedzser szakember-i címet szerzett. Több mint 15 éves tréneri, tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Az Európai Lean Egyesület alapító tagja. Főbb területei: szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, csapatépítés, stresszkezelés, interkulturális alkalmazkodás, kommunikációs készségfejlesztés. Az elmúlt években számos egészségügyi intézményben, profitorientált szervezetben és településen valósított meg sikeres képzéseket és szervezetfejlesztést.

Sfoto_soos_andreaoós Andrea Izabella

Az AGORA Oktatási Intézet tréner-tanácsadója. Kommunikációs szakemberként diplomázott, majd szociológiát hallgatott az ELTE-n. 15 éven keresztül dolgozott rádiós újságíróként, a szakma minden területét bebarangolta, többek között trenírozta a pályakezdő kollégákat. Coach, beszédtanár és színész. Jelentős előadói, rendezvényszervezői tapasztalata van, illetve az online kommunikációban is otthonosan mozog. Soft skills tréner. Szíve csücske az önismeret- és beszédfejlesztés.

SzReni_v2abó-Szőke Renáta

Humánerőforrás tanácsadó, tréner, felnőttképző. Felnőttképzési végzettségét főiskolán szerezte, majd ezt követően emberi erőforrás tanácsadó mesterszakon diplomázott a Pécsi Tudományegyetemen. Német GPM szervezetnél kiváló minősítéssel szerzett projektmenedzser szakemberi címet. Több éves tréneri gyakorlattal rendelkezik; főbb területei: kommunikációs készségfejlesztés, konfliktuskezelés, vezetőfejlesztés, stresszkezelés és burn-out. Szervezetfejlesztési munkái során részt vett változáskezelés támogatásában, kiválasztási folyamatokban, assessment center (AC) lebonyolításában és dolgozott szervezeti diagnózisok készítésében, értékelésében is. Partner szervezetek munkáit projektvezetőként támogatja.

Tóth Zoltán Tóth Zoltán

Az AGORA Oktatási Intézet projektmenedzsment üzletágának vezetője. Okleveles kutatóbiológus diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karán szerezte. Rövid akadémiai ösztöndíjas egyetemi kutatói és oktatói karrier után 1996-tól 2006-ig gyógyszergyári K+F projekteket vezetett (39 projekt). 2003 és 2006 között dolgozói küldöttként a Richter Felügyelő Bizottságának tagja volt. 2006-ban egy dokumentációs osztály megalapítására és vezetésére kérték fel (tagként ill. tanácsadóként további 5 szervezetfejlesztési projektben vett részt). 2008-tól 2017-ig a Richter Gedeon NyRt. Termékfejlesztési főosztályvezetője, a fejlesztési projektmenedzserek irányítója volt. Felelősségi körébe tartozott többek között a projektmenedzserek kiválasztása, kinevezése, értékelése és fejlesztése; a PM folyamatok fejlesztése; a Társaság fejlesztési projektportfóliójának stratégiai szemléletű metaprojektmenedzsmentje.

Az IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre).
Projektmenedzser tanácsadó, tréner és oktató 2001 óta.

Atti

Veress Attila

Az AGORA Oktatási Intézet kereskedelmi igazgatója. Gazdasági végzettségét főiskolán, Humán –Felnőttképzési diplomáját pedig egyetemen szerezte. Értékesítési – marketing és humánerőforrás területeken dolgozott vezető beosztásban. Mindkét területen rendelkezik szakmai tapasztalattal és referenciákkal. Részt vett KKV-ok értékesítési stratégiájának megtervezésében, értékesítési csatornák kialakításában és eredményes működtetésében. Korábbi munkahelyén felelős volt a marketing, pr és később – miután a cég elkezdett jelentős mértékben növekedni – a humánerőforrás oldal kialakításáért is. Fontos szerepe volt abban, hogy az általa képviselt kisvállalkozásnak széleskörű lett az ismertsége a saját iparágában, vevőiknél stabil pontnak számítottak és hosszútávon működtek együtt, nagy értékű feladatokkal bízták meg komoly világmárkák, multinacionális ipari nagyvállalatok.