+36 20 595 3233 [email protected]

Krihó-Földesi Irén 

Újabb nagy múltú és tapasztalt átigazoló az AGORÁNÁL!

„Minden fejlesztés, tréning és minden ember ad nekem valamit – az én célom pedig, hogy az övék megvalósuljon.”

Több mint 800 órányi coaching ülés, 360 tréning nap, 400 körüli tanácsadói nap, a hevenyészett mérleg. Krihó-Földesi Irén tudását és tapasztalatait mostantól az AGORA és persze partnereink szolgálatába állítja. Ha tovább olvastok az is kiderül, hogy mi Irén szuperereje, hogy hogyan tekint a nehézségekre, hogy nagy utazó és a vizek szerelmese

.

Mit csináltál korábban?

Az elmúlt hét évben coach, tréner, és HR szervezet fejlesztési tanácsadó vagyok, előtte pedig HR vezetőként dolgoztam.

Mit csinálsz az AGORÁBAN?

Alkalmazom az elmúlt 30 évem szakmai tapasztalatait, mint coach, tréner és szervezet fejlesztő.

Mi tetszik legjobban az Agorában?

Hogy pont azt teszi, amit én is nagyon szeretek, azaz különböző szektorokban működő cégekkel, vállalatokkal és emberekkel találkozhatom és segíthettem elérni a céljaikat.

Mi a szupererőd? Miben vagy leg…?

Az elemző és az összefüggéseket meglátó képességem, amivel segítem felismerni azokat a készségeket, képességeket, amikre támaszkodhatnak az emberek és a cégek.

Másodsorban pedig az, hogy fiatalkorom óta mindenféle rangú, hátterű, korú, pozíciójú, nemű, kultúrájú emberrel könnyen megtalálom a hangot és gyorsan a bizalmukba fogadnak.

 

Mit tanultál meg a hivatásodnak köszönhetően önmagadról?

Azt, hogy nagyon gyorsan tanulok, képes vagyok hatással lenni az emberekre, rugalmasan alkalmazkodom mindenfajta változó környezetre és mindig van megoldás!

Mi a legfontosabb, amit a hivatásod révén másokról vagy a világról megtanultál?

Minden tréning és minden ember ad nekem valamit, ami vagy tanulság vagy tapasztalat vagy tudás, vagy a világnak egy szelete ahogy ő látja.

Mire vagy a legbüszkébb? Jöhetnek eredmények, számok, adatok.

A gyerekeimen túl? J Több mint 800 óra coaching, 360 tréning nap, 400 körüli tanácsadói nap, minimum 25000 interjú, 43 ország ahol már jártam, hajós kapitányi vizsga és hajózási tudás.

Mit jelent Neked a szakmai hitelesség?

Hogy 25-30 év után is örömmel ül le velem valaki beszélgetni, vagy bíz meg munkával, vagy ajánl valakinek, akár iskolatársam, kollégám, megbízóm, ügyfelem vagy beosztottam volt. 

Miből vagy kitől tanultál a legtöbbet, van-e olyan meghatározó élményed, ami nélkül most nem lennél az, aki vagy?

Több olyan ember is van az életemben, aki már akkor látott bennem “valamit”, amikor én még nem. Adott nekem esélyt, bizalmat, tudást, vagy mentorként segített és teljesen más útra terelt, mint amit valaha el tudtam volna magamnak képzelni vagy álmodni. Így vált az pl. lehetségessé, hogy pályakezdőként, 5 hónapot tölthettem egy amerikai egyetemen 1991-ben, ami lényegesen megváltoztatta az utána következő szakmai életemet.

Milyen korábban negatívan megélt tapasztalatod van, amiről kiderült, rengeteget adott?

Az emberrel számtalan dolog történik, amit ott és akkor nagyon rosszul él meg. Minél több ilyen helyzetben látjuk, érezzük, hogy ez egyszer a javunkra szolgál, annál jobb, ezért én már nem nevezem negatív tapasztalatnak ezeket, hanem lehetőségeknek vagy próbatételeknek, amiből tanulni lehet. Konkrétan, az első komoly állásvesztésem jut eszembe, ami után életem egyik legjobb munkahelyére kerültem és bejártam a világot.

 

Mi tölt fel? Mi a legnagyobb motivációd?

Utazás, új emberek és tájak megismerése, vitorlázás és minden formában a vízen vagy vízben lenni.

A hivatásom rengeteg motivációt ad: a mások csillogó szemét, sikerét látni az együttes munka után. Amikor emberekkel dolgozhatom azonnal kikapcsolnak a zavaró vagy bántó érzések, mert akkor ő vagy ők a fontosak.

Mi jelent kihívást?

Időnként megvédeni a saját időmet és ha szükség van rá időnként nemet mondani.

Mi az, amit biztosan szeretnél még megélni, megvalósítani?

Erre kevés a néhány sor, de továbbra is szeretnék olyan tájakat megismerni a világban, amelyeket még nem láttam és visszamenni Ausztráliába.

Ha biztosan tudnád, hogy valóra válna, mit kívánnál?

Egészséget nekem és a körülöttem élőknek is, hiszen ha az megvan, stabilan, akkor gyakorlatilag bármit meg tudunk valósítani.

Krihó-Földesi Irén fotó

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075