+36 20 595 3233 [email protected]

ÉLETCIKLUSRA, PROJEKTKULTÚRÁRA TESTRESZABOTT PM KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

Kinek ajánljuk

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik hosszabb ideje foglalkoznak projektmenedzsmenttel és szeretnék megújítani belső projekt működésüket, vagy a hatékonyabb működés érdekében szeretnének túllépni a berögzült rendszereik korlátain. 

A program témái

A szervezetfejlesztési folyamat részeként, vagy célzott interjúkkal, kérdőívvel felmérjük a PM kultúra érettségét az adott szervezetben, és azokon a területeken nyújtunk támogatást, ahol a szervezet tagjai szerint a legnagyobb igény van rá, legyen az akár konkrét tervezési vagy kontrolling technikák oktatása tantermi keretek között, vagy konkrét projektfolyamtok áttekintése és fejlesztése workshop keretében.

A program eredményeképpen a résztvevők

Azon a területen kapnak támogatást, ahol a változtatás a legnagyobb haszonnal jár mind számukra személyesen, mind pedig az egész cég számára. Mivel az egész fejlesztési folyamat a résztvevők igényei szerint alakul, motiváltabbak lesznek a részvételben és az implementációban is. A tréning során a résztvevők kerülnek irányító helyzetbe, ez fokozza önbizalmukat, segít megnyílniuk, ezáltal jó eséllyel születnek valódi problémákra adekvát válaszok. 

Tóth Zoltán

Kutatóbiológus, az AGORA Oktatási Intézet PM üzletágvezetője, az IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre).

Egyedülálló gyakorlati tapasztalatát gyógyszergyári projektekben projektmenedzserként, majd több projektet összefogó osztály- és főosztályvezetőként, PMO vezetőként, program és portfóliómenedzserként szerezte. Azon kevés magyarországi projektmenedzsment tanácsadók, trénerek egyike, akinek gyakorlati tudása több milliárd forint költségvetésű projektekben, oktatói tapasztalata pedig az akadémiai igényességgel és szenvedéllyel végzett több mint 21 éves munkájában mérettetett meg.

toth_zoltan

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

toth_zoltan

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075