+36 20 595 3233 [email protected]

ÉLETCIKLUSRA, PROJEKTKULTÚRÁRA TESTRESZABOTT PM KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

Kinek ajánljuk

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik hosszabb ideje foglalkoznak projektmenedzsmenttel és szeretnék megújítani belső projekt működésüket, vagy a hatékonyabb működés érdekében szeretnének túllépni a berögzült rendszereik korlátain. 

A program témái

A szervezetfejlesztési folyamat részeként, vagy célzott interjúkkal, kérdőívvel felmérjük a PM kultúra érettségét az adott szervezetben, és azokon a területeken nyújtunk támogatást, ahol a szervezet tagjai szerint a legnagyobb igény van rá, legyen az akár konkrét tervezési vagy kontrolling technikák oktatása tantermi keretek között, vagy konkrét projektfolyamtok áttekintése és fejlesztése workshop keretében.

A program eredményeképpen a résztvevők

Azon a területen kapnak támogatást, ahol a változtatás a legnagyobb haszonnal jár mind számukra személyesen, mind pedig az egész cég számára. Mivel az egész fejlesztési folyamat a résztvevők igényei szerint alakul, motiváltabbak lesznek a részvételben és az implementációban is. A tréning során a résztvevők kerülnek irányító helyzetbe, ez fokozza önbizalmukat, segít megnyílniuk, ezáltal jó eséllyel születnek valódi problémákra adekvát válaszok. 

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Tóth Zoltán

Minden jog fenntartva. © 2022 AGORA Oktatási Intézet Kft.