+36 20 595 3233 info@agoraintezet.hu

ÉLETCIKLUSRA, PROJEKTKULTÚRÁRA TESTRESZABOTT PM KOMPETENCIAFEJLESZTÉS

Kinek ajánljuk

Olyan szervezeteknek ajánljuk, akik hosszabb ideje foglalkoznak projektmenedzsmenttel és szeretnék megújítani belső projekt működésüket, vagy a hatékonyabb működés érdekében szeretnének túllépni a berögzült rendszereik korlátain. 

A program témái

A szervezetfejlesztési folyamat részeként, vagy célzott interjúkkal, kérdőívvel felmérjük a PM kultúra érettségét az adott szervezetben, és azokon a területeken nyújtunk támogatást, ahol a szervezet tagjai szerint a legnagyobb igény van rá, legyen az akár konkrét tervezési vagy kontrolling technikák oktatása tantermi keretek között, vagy konkrét projektfolyamtok áttekintése és fejlesztése workshop keretében.

A program eredményeképpen a résztvevők

Azon a területen kapnak támogatást, ahol a változtatás a legnagyobb haszonnal jár mind számukra személyesen, mind pedig az egész cég számára. Mivel az egész fejlesztési folyamat a résztvevők igényei szerint alakul, motiváltabbak lesznek a részvételben és az implementációban is. A tréning során a résztvevők kerülnek irányító helyzetbe, ez fokozza önbizalmukat, segít megnyílniuk, ezáltal jó eséllyel születnek valódi problémákra adekvát válaszok. 

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Minden jog fenntartva. © 2021 AGORA Oktatási Intézet Kft.