Egyéni 360°-os Profilok

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

Kinek ajánljuk: Olyan kulcsemberek és vezetők részére, akik szeretnének visszajelzést kapni munkájukról; vezetői utódok kiválasztásának megsegítésére; képzési-fejlesztési projektek előtt az igények és célterületek feltérképezésére.
A program eredményeképpen: a profilból kapott visszajelzések alapján a felmérésben részt vevők kiegyensúlyozottan és hatékonyan tudnak javítani személyes és vezetői képességeiken. A Profil feldolgozása során akciótervet készítenek, mely követésével folyamatos és fókuszált erőfeszítések árán csapatuk kiváló vezetőivé vagy tagjaivá válhatnak.

Az AGORA 360°-os profiljai abban nyújtanak segítséget a szervezeteknek, hogy kulcsembereik a kiváló munkához nélkülözhetetlen visszajelzéshez juthassanak – amennyiben élnek a 360°-os visszajelzés lehetőségével.
A profilok 360°-os jellege azt jelenti, hogy a résztvevők először saját magukat értékelik, majd felkérik közvetlen vezetőiket (1 vagy több személy), csapatuk tagjait (2-7 fő) és velük egy szinten levő kollégáikat (2-7 fő), hogy ők is értékeljék a munkájukat.

A válaszadók számára az online kitöltő rendszer teljes anonimitást biztosít – az értékelt személy csak a zárt rendszer által végzett összesítés százalékos eredményét kapja meg, az egyéni megjegyzések, pontszámok nem visszakövethetőek. Ezért a kérdésekre nyugodtan adhatnak nyílt, őszinte válaszokat.
Az értékelések eredményéről egy kb. 15 oldalas összesített Profil készül. Ennek feldolgozásában tanácsadóink, trénereink tudnak segíteni a 360°-os felmérésben részt vevőknek – egyénenként egy minimum 4 órás visszajelzés keretében.

Példák eddigi munkáinkra:
vezetői 360°-os profil, értékesítés-fejlesztést megelőző egyéni kompetenciák feltérképezése, egyéni kompetencia-térképek felvétele.
Az egyes eszközök finomhangolását partnereinkkel együtt végezzük el – minden esetben a szervezetre és a felmérésben részt vevő személyek igényeire szabva.


Ha többet szeretne megtudni
az AGORA Audits szolgáltatásairól, keresse munkatársainkat:
E-mail: info@agoraintezet.hu