+36 20 595 3233 [email protected]

Dézsi Réka

Dézsi Réka 20 éves tapasztalattal rendelkező, senior tréner-tanácsadó, coach és motivációs előadó. Két évtizede fejleszti a szervezeteket, vállalati vezetőket, emellett 6700 tréningóra tapasztalattal rendelkezik érzelmi intelligencia fejlesztés, mindset change, reziliencia, stresszkezelés és önismereti témákban. Sikeresen támogatja ügyfeleit üzleti és life-coaching területen, de számos személyre szabott, egyedi képzés, tanácsadás szakmai tervének előkészítésében és megvalósításában segített, akár pályázati támogatás keretében.

7 országban, magyarul, angolul és románul tart évről-évre elgondolkodtató és szemléletformáló workshopokat. TEDx előadó, szenvedélye a szervezeti folyamatok, dinamikák integrált szemléletben történő vizsgálata. Hitvallása, hogy minden mindennel összefügg.

Réka számára alapvető a folyamatos tanulás, a legmodernebb és egyben leghatékonyabb technikák elsajátítása és átadása. Coach, mindfulness coach, önismereti és párkapcsolati tréner végzettsége mellett jelenleg business coach szakirányon PCC szinten folytatja tanulmányait.
Abban hisz, hogy a gyökérokok megtalálásával és felfejtésével, valamint a hozzáállás megváltoztatásával hosszútávon hatással vagyunk személyiségünkre, ezáltal a közösségünkre és a szervezeti kultúrára egyaránt.

Réka fő szakterületei:
• vezetőfejlesztés
• szervezetfejlesztés
• szervezeti kultúra
• mindset change
• reziliencia
• stresszkezelés
• önismeret
• érzelmi intelligencia fejlesztés

„Hiszem azt, hogy ahogy az egyén, úgy egy szervezet is képes kilépni a maga árnyékából, amikor megszületett benne az igény a változásra. Abban segítek, hogy ezt a belső folyamatot gyorsítsam, stabilizáljam és megkönnyítsem a szervezetben rejlő növekedési lehetőségek hatékony mozgósítását. Ezért szeretem a hivatásom, mert valódi csodák születésénél lehetek jelen.”

dezsi_reka

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075