+36 20 595 3233 [email protected]

Bihari Liliána Ágnes

Bihari Liliána Ágnes soft skills tréner, a kommunikáció, az érzelmi intelligencia, a konfliktus-, és stresszkezelés, valamint az önismeret több mint 1200 tréningórás tapasztalattal rendelkező oktatója. Képzésein abban segít, hogy a berögzült mintákon kívül, miképp lehet más úton elindulva eredményesen megoldani egy-egy konfliktust, régóta fennálló problémát, majd a megszerzett új látásmódot átültetni és kamatoztatni a hétköznapokban. Hisz abban, hogy a változás igazi mozgástere önmagunkban található, és a saját fejlődésünk pozitívan hat a környezetünkre.

Munkája során kifejezetten oldott, bizalmas és elfogadó légkört teremt, amely nagyban segíti az önelfogadást, mások motivációjának megértését, ami hitvallása szerint minden pozitív változás alapja. Tanácsadásai során az emberi kapcsolatok, a csoportdinamika és a kommunikáció fejlesztése kiemelten fontos számára. Liliána többek között erőszakmentes kommunikáció és EQ tréner végzettséggel is rendelkezik.

Több száz tréningen gyűjtött tapasztalata alapján úgy véli, konfliktusaink jelentős részének valódi oka, hogy nem kommunikáljuk érthetően a láthatatlan szándékainkat, és nem látjuk meg a másik fél valódi igényeit. Munkája során ebben is segíti partnereit, hogy megtalálják azokat a kommunikációs elemeket, amivel látható és járható hidat építhetnek önmaguk és a másik fél közé.

Liliána fő szakterületei:

  • kommunikáció
  • konfliktuskezelés
  • stresszkezelés
  • önismeret
  • érzelmi intelligencia fejlesztés

„Hiszek abban, hogy önmagunk fejlesztése az életminőségünk javulásával is együtt jár. Személyes és szakmai célom összefoglalása: látni és láttatni.”

 

Ismerje meg Liliánát közelebbről, olvassa el a vele készült interjút »

bihari_liliana

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075