Assessment Center – Kiválasztó Központ

Képzéseink AGORA Audits Eseménynaptár

Kinek ajánljuk: Mindazon szervezeteknek, akik szervezetük bővítését, átalakítását, új munkatárs felvételét, karrierrendszer kialakítását tervezik.
A program eredményeképpen: Az adott feladat/projekt/munkakör betöltése a képzettségek, készségek, kompetenciák alapján, objektív szempontok figyelembe vételével a leginkább alkalmas jelölt kiválasztásával történik meg.

Ha új munkatárs felvételét, vagy belső átalakítást, előléptetést tervez szervezetük, a megfelelő jelölt kiválasztásának legprofesszionálisabb módszere az Értékelő Központ működtetése. Az Értékelő Központ a jövendőbeli és meglevő munkatársak beválásának előrejelzésére, illetve a képzési szükséglet megállapítására kifejlesztett módszer és vizsgálati koncepció. Az eljárás célja felmérni és értékelni a betöltendő állás szempontjából a személyek szakmai tudását, képességeit, személyiségük struktúráját. Ez gyakorlatilag olyan munkapróbák sorozata, melyek egy adott munkakör legfontosabb feladatait modellezik. A kiválasztásra és/vagy fejlesztésre szolgáló módszer lényege szerint valamely pozíció várományosait (interjúsorozatok mellett/helyett) néhány értékelő személy több kompetencia alapján, szimulációs gyakorlatok segítségével vizsgálja egyszerre, és az eredményeket integrálják.

Az értékelő személyek egyrészt Kiválasztó Központ működtetésében tapasztalt szakembereink, illetve a Megrendelő igénye alapján saját, az értékelésre felkészített munkatársak.

Ha többet szeretne megtudni az AGORA Audits szolgáltatásairól, keresse munkatársainkat:
E-mail: info@agoraintezet.hu