+36 20 595 3233 [email protected]

AC/DC

Kinek ajánljuk: Mindazon szervezeteknek, akik szervezetük bővítését, átalakítását, új munkatárs felvételét, karrierrendszer kialakítását tervezik. 

A program eredményeképpen: Az adott feladat/projekt/munkakör betöltése a képzettségek, készségek, kompetenciák alapján, objektív szempontok figyelembe vételével a leginkább alkalmas jelölt kiválasztásával történik meg. 

 

Ha új munkatárs felvételét, vagy belső átalakítást, előléptetést tervez szervezetük, a megfelelő jelölt kiválasztásának legprofesszionálisabb módszere az Értékelő Központ működtetése. Az Értékelő Központ a jövendőbeli és meglevő munkatársak beválásának előrejelzésére, illetve a képzési szükséglet megállapítására kifejlesztett módszer és vizsgálati koncepció. Az eljárás célja felmérni és értékelni a betöltendő állás szempontjából a személyek szakmai tudását, képességeit, személyiségük struktúráját. Ez gyakorlatilag olyan munkapróbák sorozata, melyek egy adott munkakör legfontosabb feladatait modellezik. A kiválasztásra és/vagy fejlesztésre szolgáló módszer lényege szerint valamely pozíció várományosait (interjúsorozatok mellett/helyett) néhány értékelő személy több kompetencia alapján, szimulációs gyakorlatok segítségével vizsgálja egyszerre, és az eredményeket integrálják. Az értékelő személyek egyrészt Kiválasztó Központ működtetésében tapasztalt szakembereink, illetve a Megrendelő igénye alapján saját, az értékelésre felkészített munkatársak. 

Tóth Zoltán

Kutatóbiológus, az AGORA Oktatási Intézet PM üzletágvezetője, az IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre).

Egyedülálló gyakorlati tapasztalatát gyógyszergyári projektekben projektmenedzserként, majd több projektet összefogó osztály- és főosztályvezetőként, PMO vezetőként, program és portfóliómenedzserként szerezte. Azon kevés magyarországi projektmenedzsment tanácsadók, trénerek egyike, akinek gyakorlati tudása több milliárd forint költségvetésű projektekben, oktatói tapasztalata pedig az akadémiai igényességgel és szenvedéllyel végzett több mint 21 éves munkájában mérettetett meg.

toth_zoltan

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

toth_zoltan

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075