+36 20 595 3233 [email protected]

AC/DC

Kinek ajánljuk: Mindazon szervezeteknek, akik szervezetük bővítését, átalakítását, új munkatárs felvételét, karrierrendszer kialakítását tervezik. 

A program eredményeképpen: Az adott feladat/projekt/munkakör betöltése a képzettségek, készségek, kompetenciák alapján, objektív szempontok figyelembe vételével a leginkább alkalmas jelölt kiválasztásával történik meg. 

 

Ha új munkatárs felvételét, vagy belső átalakítást, előléptetést tervez szervezetük, a megfelelő jelölt kiválasztásának legprofesszionálisabb módszere az Értékelő Központ működtetése. Az Értékelő Központ a jövendőbeli és meglevő munkatársak beválásának előrejelzésére, illetve a képzési szükséglet megállapítására kifejlesztett módszer és vizsgálati koncepció. Az eljárás célja felmérni és értékelni a betöltendő állás szempontjából a személyek szakmai tudását, képességeit, személyiségük struktúráját. Ez gyakorlatilag olyan munkapróbák sorozata, melyek egy adott munkakör legfontosabb feladatait modellezik. A kiválasztásra és/vagy fejlesztésre szolgáló módszer lényege szerint valamely pozíció várományosait (interjúsorozatok mellett/helyett) néhány értékelő személy több kompetencia alapján, szimulációs gyakorlatok segítségével vizsgálja egyszerre, és az eredményeket integrálják. Az értékelő személyek egyrészt Kiválasztó Központ működtetésében tapasztalt szakembereink, illetve a Megrendelő igénye alapján saját, az értékelésre felkészített munkatársak. 

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

Tóth Zoltán

Minden jog fenntartva. © 2022 AGORA Oktatási Intézet Kft.