+36 20 595 3233 [email protected]

4 NAPOS PM ALAPKÉPZÉS BELSŐ, SZERVEZETFEJLESZTÉSI PROJEKTEK SIKERES IRÁNYÍTÁSÁHOZ

 

Kinek ajánljuk

Olyan kollégáknak, akik más feladataik mellett kapnak belső szervezetfejlesztési, beruházási, vagy K+F projektek vezetésére megbízást, mégis szeretnék hatékonyan, eredményesen és felelősségvállalással végezni a munkájukat, akár hatáskörön túli vezetési helyzetekben is. Minden a projektmunkában közvetetten, vagy közvetlenül, projekt-teamtagként részt vevő beosztott kollégának, hogy megértse a projektműködés lényegét, felismerje, és elfogadja az eltéréseket a rutinszerű tevékenységektől. Szervezetfejlesztési projektek projektgazdáinak

A program témái

  • Projektmenedzsment alapismeretek,
  • Projektindítás,
  • Célmeghatározás, tervezés, kreativitás technikák,
  • Kontrolling,
  • Konfliktus- és kockázatmenedzsment,
  • Projektsiker és minőségbiztosítás.

 

A program eredményeként a résztvevők

Azonnal implementálható ismereteket kapnak a mindennapi életben jól használható, alapvető projektmenedzsment módszerekről, azok elméleti hátteréről és gyakorlati alkalmazásának előnyeiről és hátrányairól. Gyakorlatot szereznek a legfontosabb technikák alkalmazásában. Személyes hatékonyságuk, önismeretük, vezetői hozzáállásuk fejlődik, hatékonyabban lesznek képesek irányítani teamtagjaikat, jobban együtt tudnak működni kollégáikkal. A résztvevők képesek lesznek belső fejlesztési projekteket önállóan vezetni, a határidőket figyelembe véve és betartva hatékonyabban tudják elvégezni a feladataikat, részt tudnak venni a munkafolyamatokban és projektekben úgy, hogy látják saját szerepüket az egészben, és mindezt úgy elérni, hogy az illeszkedjen a cég szervezeti kultúrájába.

Tóth Zoltán

Kutatóbiológus, az AGORA Oktatási Intézet PM üzletágvezetője, az IPMA magyarországi vizsgaközpontja által tanúsított tréner (IPMA D, C, B és A szintekre).

Egyedülálló gyakorlati tapasztalatát gyógyszergyári projektekben projektmenedzserként, majd több projektet összefogó osztály- és főosztályvezetőként, PMO vezetőként, program és portfóliómenedzserként szerezte. Azon kevés magyarországi projektmenedzsment tanácsadók, trénerek egyike, akinek gyakorlati tudása több milliárd forint költségvetésű projektekben, oktatói tapasztalata pedig az akadémiai igényességgel és szenvedéllyel végzett több mint 21 éves munkájában mérettetett meg.

toth_zoltan

Tóth Zoltán

Projektmenedzsment üzletágvezető

toth_zoltan

Minden jog fenntartva. © 2023 AGORA Oktatási Intézet Kft.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000170
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002075